Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС продовжує заходи із впровадження реформ

, опубліковано 16 вересня 2024 о 16:08

Стан виконання Плану заходів з реалізації проєкту «Реформування Державної податкової служби України протягом 2024 – 2030 років» було розглянуто під час третього засідання Керівного комітету.

«ДПС продовжує роботу з впровадження реформ, забезпечуючи виконання відповідних заходів, і ми вже можемо відзначити прогрес щодо їх поточної реалізації», – наголосила в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко.

Очільниця ДПС також зазначила, що співпраця з Міністерством фінансів України в ключових питаннях реформування Служби сприяє досягненню позитивних результатів у ефективному та послідовному впровадженні ДПС реформ. Так, зокрема, ДПС надіслано Мінфіну низку документів для реалізації експериментального проєкту щодо функціонування системи управління податковими ризиками на виконання постанови КМУ від 25 липня 2024 року № 854.

Нагадаємо, що ДПС у межах виконання Національної стратегії доходів України забезпечує виконання заходів розділу "Податкове адміністрування" за напрямами: посилення доброчесності, підвищення рівня дотримання податкового законодавства, цифровізація та дані, організаційні та кадрові заходи ДПС.