Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волиняни фінансово підтримали армію на понад 200 мільйонів гривень

, опубліковано 13 вересня 2019 о 13:37

Протягом січня-серпня 2019 року військовий внесок волинян до держбюджету перевищив 200 мільйонів гривень. Сума сплаченого військового збору на 20,8 відсотка перевищує минулорічні показники за аналогічний період, - інформує управління моніторингу ризикових операцій та доходів ГУ ДПС у Волинській області.

«За таким вагомим ростом надходжень військового збору – підвищення соціальних стандартів та сумління волинських працедавців, котрі виплачують заробітну плату з дотриманням вимог трудового у податкового законодавства. Тому кожен легальний працівник щомісяця  робить свій особистий посильний внесок в обороноздатність країни. Завдяки соціально відповідальному бізнесу в області фіксують стабільний ріст надходжень військового збору», - зазначає в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Сумління більшості представників підприємництва та свідома позиція громадян, які дбають про легальне працевлаштування, дозволяють прогнозувати ріст надходжень військового збору за підсумками фінансового року , - констатують в ГУ ДПС у Волинській області.

Довідково: у січні-серпні 2019 року найбільшу суму військового збору сплачено у м. Луцьку – 86,5 мільйона гривень, на території Луцького району –  15,5 мільйона гривень, у м. Ковель –  12 мільйонів гривень, у м. Володимир-Волинський – понад 10,8 мільйона гривень військового збору, у м. Нововолинськ – 9,3 мільйона гривень.