Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети Миколаївщини отримали майже 5,5 млрд грн податкових платежів

, опубліковано 07 листопада 2019 о 10:14

Головне управління ДПС у Миколаївській області докладає максимум зусиль для удосконалення сервісного обслуговування платників податків, розвитку партнерських відносин з бізнесом та створення рівних конкурентних умов для всіх учасників фінансово-господарської діяльності.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв, у результаті активної співпраці з платниками податків, проведених зустрічей з суб’єктами господарювання, у січні - жовтні 2019 року до місцевих бюджетів забезпечено майже 5,5 млрд  грн податкових платежів, що на 909,8 млн грн більше, ніж у відповідному періоді 2018 року.

Податку на доходи фізичних осіб, який є основним джерелом наповнення місцевих скарбниць Миколаївщини, надійшло 3,6 млрд гривень. У порівнянні із аналогічним періодом 2018 року надходження з ПДФО зросли на 621,3 млн грн, або на 20,6 відсотка.

Крім того, від платників податків забезпечено надходження єдиного податку у сумі 709 млн грн, плати за землю - 708,2 млн грн, акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 137 млн грн; податку на прибуток – 107,8 млн грн; податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки – 94,3 млн грн; рентної плати за спеціальне використання води та надр – 42,7 млн грн; плати за ліцензії – 21,2 млн грн, екологічного податку - 20,5 млн гривень.