Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 9 місяців 2020 року надійшло 269 запитів на публічну інформацію до податкової служби Одещини

, опубліковано 16 жовтня 2020 о 09:21

За 9 місяців поточного року до Головного управління ДПС в Одеській області надійшло 269 письмових запитів на публічну інформацію, 154 з яких направлено в електронному вигляді.

Зокрема, від юридичних осіб отримано 147 запитів, громадянами надіслано 115 та 7 об’єднаннями громадян.

Найбільш частими були запити з питань застосування податкового законодавства, щодо контрольно-перевірочних заходів, відомостей платників податків про суми виплачених доходів та сплачених податків тощо.

На всі запити фахівцями Головного управління ДПС в Одеській області надано своєчасні відповіді у встановлений законодавством 5-ти денний термін.  

Для спрощення процедури оформлення письмового запиту на отримання публічної інформації можна використовувати Форму для подання запиту на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів Державної податкової служби.

Зазначена Форма розміщена на субсайті Територіальних органів ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС у розділі «Публічна інформація» за посиланням: https://od.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/dostup-do-publichnoi-info/forma-podannya-zapitu/414595.html

Електронна адреса Головного управління ДПС в Одеській області для подання запиту на отримання публічної інформації: od.public@tax.gov.ua.