Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Офісом надано понад 78 тис. адмінпослуг великим платникам

, опубліковано 26 жовтня 2020 о 12:55

Впродовж січня-вересня поточного року найбільше великі платники потребували адміністративних послуг у вигляді реєстрації книг обліку розрахункових операцій. За 9 місяців поточного року Офісом великих платників податків ДПС  зареєстровано 38,9 тис. книг обліку, з яких 38,4 (або 98,7%) – це послуги, надані в електронному вигляді. Крім того, досить запитуваною залишається послуга щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій. За три квартали поточного року Офісом зареєстровано  19,7 тис. касових апаратів, з яких 19,6 тис. (або 99,5%) - це послуги, надані в електронному вигляді

За цей же час Офісом видано майже 15тис. довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, з яких 8,9 тис. (або 59%) - в електронному вигляді, зареєстровано 4,3 тис. розрахункові книги, з яких 4,2 тис. (або 97,7%) в електронному вигляді, видано понад 1тис. довідок, які підтверджують статус податкового резидента України.

Загалом з початку року до Офісу великих платників податків ДПС надійшло понад 78 тис. звернень суб’єктів господарювання щодо надання адміністративних послуг та сервісів, кожне з яких вчасно і на належному рівні опрацьоване.

Нагадаємо, що з переліком послуг, які надаються Офісом великих платників податків ДПС, а також із зразками відповідних документів, можна ознайомитися на субсайті Офісу в розділі «Адміністративні послуги» за посиланням: https://officevp.tax.gov.ua/okremi-storinki/vidkriti-dani/380711.html.