Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Кіровоградщини з початку 2020 року сплатили до державного бюджету понад 4 млрд гривень

, опубліковано 16 листопада 2020 о 18:06

Протягом січня – жовтня цього року платниками Кіровоградській області перераховано до державного бюджету 4 млрд 145,3 млн грн, що майже на 412 млн грн, або на 11% більше, ніж за відповідний період минулого року.

У розрізі основних податків до державного бюджету надійшло: податку на прибуток – 341 млн грн, податку на додану вартість – 2 млрд 117,6 млн грн та акцизного податку – 216 млн гривень.

Слід зазначити, що з акцизного податку надходження збільшились на 9,6 млн грн, або на 80,2%, з податку на прибуток – на 81,6 млн грн, або  31,5%, з податку на додану вартість – на 238,5 млн грн, або на 12,7%.

«Такі високі показники - це результат роботи платників податків Кіровоградської області, які своєчасно забезпечують повноту сплати податків. ГУ ДПС у Кіровоградській області відкрите для комунікацій з бізнесом та готове до оперативного вирішення проблемних питань, що є запорукою позитивних змін як у відносинах з бізнесом, так і у наповненні державної скарбниці», - зазначила начальник управління податкового адміністрування обласного управління ДПС Валентина Сєкунова.