Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За підсумками І кварталу платники Вінниччини перерахували до зведеного бюджету майже 4,5 млрд грн

, опубліковано 08 квітня 2021 о 16:22

Упродовж січня-березня 2021 року платники податків Вінниччини перерахували до зведеного бюджету майже 4,5 млрд грн. Про це повідомив начальник ГУ ДПС у Вінницькій області Микола Суржиков.

«Якщо упродовж першого кварталу 2020 року загальна сума перерахованих до бюджетів усіх рівнів платежів перевищувала 4,1 млрд грн, то вже звітного року наблизилась до 4,5 млрд грн. Таким чином, проти минулорічного маємо приріст 8,3 відсотка, що складає майже 340,5 тис. грн», – розповів посадовець.

За словами очільника податкової служби Вінниччини, із загальної суми податкових надходжень до держбюджету впродовж цього часу надійшло близько 2,2 млрд грн податкових платежів. Місцеві скарбниці впродовж перших трьох місяців 2021 року отримали понад 2,3 млрд грн. При цьому позитивна динаміка порівняно з аналогічним періодом минулого року спостерігається як за надходженнями до державного, так і за платежами до місцевого бюджетів – це +186,4 тис. грн та + 154,0 тис. грн відповідно.

«Незважаючи на непросту ситуацію сьогодення, своїми внесками платники податків регіону підтверджують громадянську позицію та продовжують демонструвати свідоме ставлення до важливості бюджетного процесу», –  наголосив Микола Суржиков.