Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За І квартал 2021 року в Одеській області видано 2511 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами

, опубліковано 30 квітня 2021 о 17:18

Протягом січня-квітня 2021 року в Одеській області видано 2511 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. З них 1296 ліцензій на торгівлю тютюновими виробами та 1215 ліцензій на торгівлю алкогольними напоями.

За цей же період анульовано 521 ліцензія на підставі заяв суб’єктів господарювання, у тому числі 7 ліцензій анульовано за незаконний продаж тютюнових виробів та алкогольних напоїв неповнолітнім.

Станом на 1 квітня 2021 року на території Одеської області діють 6823 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 5434 ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

Нагадуємо, що суб’єкти підприємницької діяльності, незалежно від форми власності, мають здійснювати роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами лише за наявності відповідної ліцензії.

Отримати ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами можна звернувшись з відповідною заявою та необхідними документами до Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС в Одеській області.

З рекомендованими зразками заяв для отримання вказаних ліцензій можна ознайомитися за посиланням https://tax.gov.ua/podatki-ta-zbori/zagalnoderjavni-podatki/aktsizniy-podatok/litsenzuvannya/73445.html.