Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумок першого півріччя 2021 року на Волині – понад 5,2 мільярда гривень сплачених податків

, опубліковано 09 липня 2021 о 11:30

Упродовж першого півріччя 2021 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 5 мільярдів 241 мільйон гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Таким чином, показники сплати податків в області перевищили минулорічні на 24 відсотки.

«Проти першого півріччя минулого року на Волині до бюджетів сплачено на понад мільярд гривень податкових платежів більше. Власне цей момент найкраще переконує, що сумлінний бізнес – надійний  і передбачуваний соціальний партнер держави, з яким податкова служба завжди готова до конструктивного діалогу», – коментує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців запевнила, що задля стабільного наповнення бюджетів усіх рівнів фахівці податкового адміністрування забезпечують максимально якісний податковий супровід платників податків.

 «Невтручання у діяльність сумлінного бізнесу та активна протидія спробам окремих бізнес-структур мінімізувати сплату податків у підсумку дають позитивний результат для наповнення державного та місцевих бюджетів. Сучасні інформаційні технології, впроваджені в процес взаємодії ДПС з платниками податків, – основа для отримання інформації від платників без особистого контакту. Неупереджена аналітична робота фахівців ДПС дозволяє виявити потенційні ризики несплати та переконати платників добровільно відмовитися від схем мінімізації», - підсумувала Світлана Савчук.