Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети Миколаївщини отримали 5,3 млрд грн податкових платежів

, опубліковано 07 вересня 2021 о 16:22

Головне управління ДПС у Миколаївській області докладає максимум зусиль для зміцнення партнерських відносин з бізнесом, розвитку податкових сервісів та створення рівних конкурентних умов для всіх учасників фінансово-господарської діяльності у регіоні.

У результаті активної співпраці з платниками податків у січні–серпні 2021 року до місцевих бюджетів забезпечено понад 5,3 млрд грн податкових платежів. Цей показник перевищує відповідний період минулого року на 768 млн грн.

Варто зазначити, що податку на доходи фізичних осіб, який є основним джерелом наповнення місцевих скарбниць Миколаївщини, надійшло майже 3,7 млрд грн. Порівняно з аналогічним періодом 2020 року обсяги податкових надходжень з ПДФО зросли на 575,2 млн грн, або на 18,5%.

Крім того, від платників податків Миколаївщини до місцевих скарбниць спрямовано єдиного податку у сумі 640,8 млн  грн, плати за землю – майже 628 млн грн, акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 112,5 млн грн, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки – 110,5 млн грн, податку на прибуток – 67,3 млн грн, рентної плати за спеціальне використання води, надр та лісових ресурсів – 40,8 млн грн, екологічного податку – 20,9 млн грн, плати за ліцензії – 18,9 млн гривень.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу InfoTAX