Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роботодавці Миколаївщини перерахували 4,5 млрд грн ЄСВ

, опубліковано 13 вересня 2021 о 08:40

Головне управління ДПС у Миколаївській області повідомляє, що протягом січня – серпня 2021 року роботодавцями Миколаївської області сплачено до державних цільових фондів 4 млрд 526,4 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ). Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження ЄСВ зросли на 21,4%, додатково надійшло 797,6 млн гривень.

Позитивної динаміки сплати ЄСВ досягнуто, у першу чергу, за рахунок співпраці з роботодавцями області та розуміння ними пріоритетності відрахувань на соціальні потреби. Важливу роль у цьому також відіграє проведення інформаційної роботи, спрямованої на детінізацію ринку праці та підвищення рівня заробітної плати найманих працівників.

Податкова служба Миколаївщини наголошує, що лише легальна робота передбачає належні відрахування до бюджету. Саме тому податківці й надалі контролюватимуть дотримання податкового законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів громадянам з метою виконання покладених завдань із забезпечення реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску для своєчасного здійснення пенсійних виплат і соціальної допомоги.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX