Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платниками одеського регіону сплачено 2,4 млрд грн податку на майно

, опубліковано 10 вересня 2021 о 08:42

Протягом січня-серпня цього року платниками одеського регіону до бюджету сплачено 2,4 млрд грн податку на майно. Це на 596,4 млн грн більше ніж за аналогічний період минулого року, або на 32,6 відсотка. Із цієї суми податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачено 448,4 млн грн, що на 186,2 млн грн більше ніж за відповідний період минулого року. Платниками податків - юридичними особами сплачено 347,9 млн грн, а фізичними особами – 100,5 млн гривень.

Земельного податку та орендної плати надійшло до бюджету майже 2 млрд грн, що на 409,7 млн грн більше ніж за січень-серпень 2020 року. З цієї суми юридичні особи – власники та орендарі земельних ділянок сплатили 1,7 млрд грн, фізичні особи – майже 267 млн гривень.

Сума транспортного податку за січень-серпень складає 7,3 млн грн, що на 0,6 млн грн більше показників минулого періоду. Частка сплати транспортного податку до бюджету юридичними особами складає 57,5 відсотка, в свою чергу частка сплати фізичними особами складає 42,5 відсотка.

Звертаємо увагу, що реквізити рахунків для сплати податків, зборів, платежів можна переглянути на субсайті Головного управління ДПС в Одеській області в розділі «Бюджетні рахунки» за посиланням: https://od.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX