Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рівненщина: надходження до місцевих бюджетів збільшуються

, опубліковано 08 жовтня 2021 о 08:58

Доходи місцевих бюджетів Рівненщини за січень –  вересень 2021 року склали 4 млрд 816 млн грн, що на 901 млн грн більше надходжень аналогічного періоду 2020 року. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй.

Переважну частину надходжень у місцеві скарбниці забезпечує податок на доходи фізичних осіб, його сума склала 3 млрд 439 млн грн, що перевищує минулорічні показники на 674 млн гривень.

Також до місцевих бюджетів області з початку року надійшло: єдиного податку – 599 млн грн, земельного податку та орендної плати – 381 млн грн, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки – 110 млн грн, акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання підакцизних товарів у сфері роздрібної торгівлі – 114,9 млн грн та інші.

Як зазначає керівник податкової служби області, якісне адміністрування та постійна взаємодія податківців Рівненщини з керівниками територіальних громад в напрямі залучення наявних резервів надходжень до місцевих бюджетів дозволяють прогнозувати стабільні надходження в подальшому. Це, в свою чергу, дозволить громадам впевнено планувати та фінансувати в межах наданих повноважень важливі питання діяльності задля зростання добробуту їх мешканців.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX