Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Вінниччині бюджетні перерахування наблизились до 17,6 млрд гривень

, опубліковано 03 грудня 2021 о 09:59

За звітний період платники Вінницької області перерахували до зведеного бюджету майже 17 млрд 589,6 млн грн. Про це  під час чергової наради з очільниками Територіальних громад регіону повідомив начальник Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області Микола Суржиков.

«Порівняно з минулорічним періодом ця цифра зросла на 1 млрд 728,6 млн грн. За 11 місяців 2020 року  до зведеного бюджету надійшло 15 млрд 861,0 млн грн податкових платежів», – розповів Микола Суржиков.

За словами очільника обласних податківців, із загальної суми податкових платежів, перерахованих за звітний період у зведений бюджет, до держказни спрямовано близько 7 млрд 649,2 млн грн. Місцеві ж бюджети отримали майже 9 млрд 940,4 млн грн. Порівняно з січнем-листопадом 2020 року  це, відповідно, на понад 421,4 млн грн та майже на 1 млрд 307,2 млн грн більше.

«Досягти таких вагомих показників вдалося насамперед за рахунок сумлінної сплати бізнесом Вінниччини податків, зборів та інших платежів та дієвої співпраці з громадськістю», – підсумував Микола Суржиков.

Окремо посадовець нагадав присутнім про важливість активізації роз’яснювальної роботи серед мешканців територіальних громад стосовно одноразового (спеціального) добровільного декларування, так званої податкової амністії, як цивілізованого способу легалізації громадянами активів, що були приховані від оподаткування.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX