Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині сплачено понад 5 мільярдів гривень податків

, опубліковано 22 червня 2022 о 14:13

Бюджетний підсумок п’яти місяців 2022 року на Волині – понад 5 мільярдів гривень податкових платежів, які сплачено до бюджетів усіх рівнів.

Сума перерахованих податків до бюджету волинськими платниками  на 763 мільйони гривень перевищує показники аналогічного періоду торік.

До загального фонду державного бюджету з початку року зібрано майже 2,3 мільярда гривень, а місцеві громади отримали понад 2,8 мільярда гривень податкових платежів.

Ріст показників сплати податків на 17,6 відсотка переконує у тому, що навіть в умовах воєнного стану волинський бізнес адаптується до складних умов та здійснює господарську діяльність переважно з дотриманням вимог закону. Збереження підприємницьких проєктів, бізнес-ініціатив і робочих місць дозволить громадам та країні стабільно залучати податкові надходження. А це означає, що держава своєчасно отримуватиме належний ресурс для фінансування оборонних заходів та підтримки об’єктів критичної інфраструктури, - наголошують у Головному правлінні ДПС у Волинській області.    

Чесна і своєчасна  сплата податків – це реальний фінансовий внесок для організації ефективної протидії військовій агресії з боку рф. Тож у Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність представникам бізнесу, які дбають про захист держави та фінансування національного війська.

В умовах воєнного стану сплата податків – це вияв справжнього патріотизму, відданості та любові до своє країни.