Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рівненщина: до зведеного бюджету надійшло понад 4,5 млрд грн податку на доходи фізичних осіб

, опубліковано 09 серпня 2022 о 12:44

За січень – липень 2022 року платниками області  сплачено 4 млрд  549 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Це на 997 млн грн,  або на 28 відс більше за показник аналогічного періоду минулого року.

Із загальної суми сплати до держбюджету сплачено 959,5 млн грн, а до бюджетів  територіальних громад області  5 млрд  589,5 млн гривень.

У тому числі за липень поточного року відповідальними роботодавцями перераховано податку на доходи фізичних осіб до бюджетів всіх рівнів понад 735 млн гривень.

Як зазначив в.о. начальник податкової служби області Владислав Грабовий, роботодавці, які порушують законодавство про оплату праці, тим самим погіршують не тільки соціальне становище працівників, а й економічне становище держави. Водночас  в цей важкий для кожного час є чимало роботодавців, які усвідомлюють свою відповідальність перед працівниками та державою і виплачують заробітну плату прозоро, сплачуючи з неї належні податки та платежі.

Головне управління ДПС у Рівненській області вдячне всім платникам податків, хто мав можливість своєчасно сплатити податки, збори та платежі та продовжує сплачувати податкові зобов’язання цим самим пришвидшуючи перемогу!