Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом січня – липня 2022 року зафіксовано понад 273 тисячі звернень до центрів обслуговування платників ДПС Києва

, опубліковано 10 серпня 2022 о 16:26

За січень – липень 2022 року кiлькiсть звернень до центрiв обслуговування платників м. Києва становить понад 273 тисячі.

Протягом семи місяців 2022 року надано понад 249 тисяч адміністративних послуг, що включає в себе видачу довiдок, свiдоцтв, лiцензiй та інше.

Видано майже 39  тисяч карток платника податків з одночасним внесенням до паспортів громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Кiлькiсть громадян, які у січні – липні 2022 року отримали відомості з Державного реєстру фiзичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податкiв, – бiльш ніж 7 тисяч.

Надано понад 16 тисяч електронних довірчих послуг платникам податків, як юридичним, так і фізичним особам, для забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису.

Протягом січня – липня 2022 року було зареєстровано понад 5 тисяч реєстраторів розрахункових операцій та майже 9 тисяч книг обліку розрахункових операцій.

Зареєстровано понад 3 тисячі платників податку на додану вартість та майже 3  тисячі платників отримали витяг з реєстру платників ПДВ.

Видано понад 13 тисяч довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Майже 101 тисяча громадян здiйснили реєстрацiю платника єдиного податку та майже 44 тисячі платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

За січень – липень 2022 року майже 13 тисяч платників отримали або подовжили термiни дії лiцензiй на роздрібну та оптову торгівлю.