Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 1 мільярд доходів задекларували жителі Рівненщини

, опубліковано 16 серпня 2022 о 09:12

Як повідомив в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий,  станом на 1 серпня 2022 року до державних податкових інспекцій подано 3775 річних податкових декларацій про майновий стан і доходи за 2021 рік. 

Фізичними особами задекларовано 1 млрд 50,5 млн грн доходу.  Самостійно нараховані податкові зобов’язання  з податку на доходи фізичних осіб  складають  24,4 млн грн.

На підтримку Збройних Сил України жителями Рівненщини добровільно задекларовано 3,3 млн грн військового збору, що є вагомим внеском для забезпечення обороноздатності країни.

Цього року в області офіційно задекларували доходи 52 мільйонери в сумі 369,7 млн грн, відповідно визначено до сплати  10,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 1,1 млн грн військового збору.

«Мешканці Рівненщини витримали ще один тест. Декларування доходів громадян в Україні в умовах воєнного стану – своєрідний екзамен на патріотизм українців та ставлення до своєї країни. Адже сплачені податки з отриманих доходів – це, зокрема, можливість своєчасного фінансування Збройних Сил України», – зазначив керівник податкової служби області.