Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внесок у Перемогу: платники податків Харківщини сплатили 212,7 млн грн військового збору

, опубліковано 16 березня 2023 о 16:57

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Василь Гладченко,  протягом січня – лютого 2023 року до зведеного бюджету надійшло 212,7 млн грн  військового збору.  Показник доходів бюджету ДПС виконано на 204,5 %, додатково надійшло 108,7 млн гривень.

При цьому у лютому 2023 року надходження військового збору склали 114, 5 млн грн, що на 16,3 млн грн більше ніж у січні 2023 року та на 7,8 млн грн більше ніж у січні 2022 року.

«Перераховані до бюджету України суми військового збору – це внесок у зміцнення обороноздатності країни, у нашу Перемогу! Разом з тим збільшення надходжень військового збору свідчить про те, що суб’єкти господарювання Харківщини обирають шлях прозорої діяльності та легального працевлаштування», – підкреслив  Василь Гладченко.

Нагадаємо, що офіційні трудові відносини мають безліч переваг для громадян, серед яких трудові гарантії  – сьогодні та гідна пенсія – завтра. Тоді як виплата заробітних плат «у конвертах» призводить до соціальної незахищеності найманих працівників та зменшення надходжень до зведеного бюджету, що, в свою чергу, відображається на економічному фронті країни. 

Працюємо чесно – підтримуємо Державу!