Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дніпропетровщина підтримує обороноздатність країни

, опубліковано 12 травня 2023 о 08:56

Протягом січня – квітня 2023 року до державного бюджету від платників Дніпропетровської області надійшло понад 705,1 млн грн військового збору. Як зазначила очільниця податкової служби Дніпропетровщини Наталя Федаш, надходження збільшились порівняно з аналогічним періодом 2022 року на понад 186,6 млн грн, або на 36 відсотків.

В. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області звернула увагу, що сьогодні питання трудових відносин є актуальним як для кожного громадянина зокрема, так і для економіки держави загалом, адже трудові відносини впливають не тільки на рівень пенсійного забезпечення громадян, а й на наповнення бюджетів усіх рівнів. 

«Наслідки тіньової зайнятості є вкрай негативними – нелегально зайняті працівники виявляються цілковито незахищеними, позбавленими належних соціальних виплат і державних гарантій. Недоотримання ж коштів бюджетами може спричинити затримку соціальних виплат, заробітних плат і пенсій. Отже, питання легалізації праці – це не тільки питання державних органів, це питання соціальної відповідальності і бізнесу, і самих громадян, які наймаються на роботу», – зазначила Наталя Федаш.

Дякуємо нашим платникам за відповідальне ставлення до своїх обов’язків, за підтримку обороноздатності країни!