Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За п’ять місяців 2023 року до бюджетів усіх рівнів платниками податків Одещини сплачено 16,8 млрд гривень

, опубліковано 06 червня 2023 о 16:04

Головне управління ДПС в Одеській області зазначає, що платники податків регіону продовжують підтримувати економіку України, сумлінно виконувати податкові зобов’язання перед бюджетами всіх рівнів. Завдяки активній громадянській позиції кожного платника податків держава стабільно отримує фінансову підтримку для забезпечення Збройних Сил України та соціальних виплат. 

Так, протягом січня – травня  поточного року до зведеного бюджету платниками податків регіону сплачено 16,8 млрд гривень. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження збільшилися на 33,7 відс., або на 4,2 млрд гривень. 

Зокрема, з початку 2023 року до державного бюджету суб’єктами господарювання сплачено 6,6 млрд грн, що на 1,9 млрд грн більше ніж за січень – травень 2022 року, а бюджети місцевих громад отримали 10,2 млрд грн, що перевищує минулорічний показник на 2,4 млрд гривень. 

Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за січень – травень поточного року становлять 9,2 млрд грн, що на 2,5 млрд грн, або на 36,9 відс. більше, ніж за аналогічний період 2022 року. 

Головне управління ДПС в Одеській області дякує платникам податків за підтримку економічного фронту країни!