Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Харківщині сплачено понад 8 млрд гривень єдиного внеску

, опубліковано 08 червня 2023 о 14:59

За січень – травень 2023 року платники податків м. Харкова та області перерахували до спеціального фонду 8 275 983,9 тис. грн єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування. У тому числі у травні на рахунки Головного управління ДПС у Харківській області надійшло коштів єдиного внеску у сумі 1 720 896,6 тис. гривень. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Василь Гладченко.

Очільник податкової служби Харківщини підкреслив, що єдиний внесок є джерелом наповнення фондів соціального страхування, з яких сплачуються пенсії, забезпечуються виплати по безробіттю та у разі нещасних випадків на виробництві чи професійних захворювань.

«Ми вдячні всім платникам податків, які вчасно сплатили єдиний внесок та забезпечили фінансування соціальних гарантій від держави», – зазначив  Василь Гладченко.

Окрім того, керівник  ГУ ДПС області нагадав, що актуальні рахунки для сплати платежів, у тому числі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, розміщені на субсайті Головного управління ДПС у Харківській області (https://kh.tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv).