Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Харківщині місцеві бюджети отримали понад 9,8 млрд гривень податкових надходжень

, опубліковано 14 червня 2023 о 10:05

Упродовж січня – травня 2023 року до місцевих бюджетів Харківщини надійшло 9 821,5 млн грн податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПC у Харківській області. У тому числі впродовж травня поточного року платники податків спрямували до скарбниць територіальних громад 2 078,7 млн гривень. Про це повідомив в. о. начальника ГУ ДПС області Василь Гладченко.

Керівник податкової розповів, що загалом за 5 місяців звітного року доходи місцевих бюджетів збільшилися на 15,1 %, або на 1 287,4 млн грн порівняно з відповідним періодом минулого року. При цьому показник доходів бюджету ДПС виконано на 102,8 %, додатково надійшло 265 млн гривень. 

«Таку позитивну динаміку надходжень забезпечують представники бізнесу, які працюють та наповнюють бюджети. Завдяки їх свідомому ставленню до сплати податків місцева влада може вирішувати багато важливих питань та відбудовувати інфраструктуру. Дякуємо за вчасно сплачені податки та фінансову підтримку територіальних громад Харківщини!» – зазначив Василь Гладченко.