Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємці Рівненщини надають перевагу програмним РРО

, опубліковано 31 серпня 2023 о 09:50

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що у серпні 2023 року 489 суб’єктів господарювання Рівненщини (25 юридичних осіб та 464 ФОП), на яких поширюється дія Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», зареєстрували  593 РРО/ПРРО, з яких 105  РРО та 488 ПРРО.

Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, що безоплатний ПРРО від ДПС розміщено у відкритому доступі на відповідних цифрових платформах (завантажити можна тут). Форма заяви для реєстрації ПРРО знаходиться тут.

Також інформуємо, що оновлено версії програмного забезпечення безоплатного ПРРО від ДПС для операційних систем Android та iOS.

В оновленій версії:

додано можливість використання КЕП у форматі .pfx;

удосконалено механізм повернення з ПРРО, що використовується, чеків, які були сформовані іншим ПРРО, що належить/належав одному субʼєкту господарювання;

виключено обмеження щодо перегляду чеків у модулі «Історія операцій», сума яких перевищує 1 млн грн;

удосконалено функціонал щодо перевірки стабільності інтернет-з’єднання та з’єднання з фіскальним сервером контролюючого органу при виході ПРРО з режиму офлайн.

У разі виникнення у суб’єктів господарювання питань щодо застосування, реєстрації або ж встановлення РРО/ПРРО, фахівці податкової служби завжди готові допомогти у їх вирішенні. Платники можуть звертатися до спеціалістів у зручному для них форматі – телефонному, відвідавши Центр обслуговування платників або ж скориставшись засобами електронного зв’язку. 

Також для оперативного вирішення питань щодо реєстрації чи застосування РРО/ПРРО можна звертатись на комунікаційну податкову платформу ГУ ДПС у Рівненській області. Електронна скринька платформи - rv.ikc@tax.gov.ua.