Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом січня – жовтня відвідувачам ЦОП Вінниччини надано 152,6 тис. адміністративних послуг

, опубліковано 24 листопада 2023 о 14:52

Управління податкових сервісів ГУ ДПС у Вінницькій області інформує, що протягом січня – жовтня 2023 року відвідувачам Центрів обслуговування платників надано 152,6 тисячі адміністративних послуг.

Найбільше громадяни звертались за отриманням адміністративної послуги з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Всього у січні – жовтні 2023 року надано 60,9 тис. таких послуг.

Запитуваними також є послуги з надання витягу з реєстру платників єдиного податку та видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору. Цих послуг у січні – жовтні 2023 року надано 20,9 тис. та 18,9 тис. відповідно.

Нагадаємо, що з метою виконання Закону України «Про адміністративні послуги» для надання послуг і сервісів юридичним та фізичним особам – платникам податків та громадянам в області функціонує 24 центри обслуговування платників при державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Вінницькій області.