Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Миколаївщина забезпечила до зведеного бюджету понад 17 мільярдів гривень податкових платежів

, опубліковано 08 грудня 2023 о 15:52

У складний для українського народу час наші захисники тримають військовий фронт, а платники податків підтримують економічну стабільність держави та забезпечують її соціальний розвиток.

Виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв повідомив, що спільними зусиллями платників податків та податківців Миколаївщини у січні – листопаді2023 року до бюджетів усіх рівнів забезпечено понад 17 млрд грн податків і зборів. 

Посадовець зазначив, що до державної скарбниці платниками Миколаївської області сплачено понад 6,3 млрд грн, що на 22,1 відс. більше, ніж у відповідному періоді 2022 року. Додатково забезпечено надходження у сумі 1,1 млрд гривень. 

У свою чергу до місцевих бюджетів надійшло майже 10,7 млрд гривень, що на 862,4 млн грн більше за надходження 11 місяців минулого року. Темп зростання надходжень відносно аналогічного періоду 2022 року становить 108,8 відсотка. 

Окремо Роман Корнєв відмітив, що великими платниками податків до обласного бюджету перераховано понад 17 млн грн податку на прибуток.

Очільник податкової служби Миколаївщини висловив вдячність платникам регіону за сумлінність, відповідальність, доброчесність у виконанні обов’язків щодо своєчасного подання звітності та своєчасної сплати податків до бюджетів.

Працюємо разом заради спільної мети! Рухаємося до Перемоги!