Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За п’ять місяців цього року від платників Житомирщини держбюджет отримав 6,1 млрд гривень

, опубліковано 20 червня 2024 о 14:27

За січень – травень цього року платниками податків Житомирщини до державного бюджету перераховано 6,1 млрд гривень податків, зборів, інших обов’язкових платежів. Порівняно з січнем – травнем 2023 року надходження до державного бюджету збільшились на 0,9 млрд гривень, або на 17,1 відсотка. Про це повідомляє в. о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Олександр М`ясковський.   

У розрізі основних платежів найбільшу частку надходжень до держбюджету становить податок на доходи фізичних осіб – 4,2 млрд гривень, у тому числі понад 412 млн гривень – військового збору.  

Податку на додану вартість перераховано 1,2 млрд гривень, податку на прибуток підприємств – 459 млн гривень, рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів – 48 млн гривень, рентної плати за користування надрами загальнодержавного значення – 34 млн гривень.  

Шановні платники! Своєчасно та у повному обсязі сплачуйте до бюджетів податки та платежі для забезпечення Збройних Сил України та соціальних виплат.