Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наповнення бюджету у розрізі галузей економіки підприємствами Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП

, опубліковано 21 червня 2024 о 14:32

Протягом січня – травня 2024 року підприємствами, які перебувають на обліку у Південному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків, сплачено до Державного бюджету України майже 8,3 млрд грн та 499 млн грн – до скарбниці Одеської міської громади.

Значні податкові надходження стабільно забезпечують представники переробної промисловості, транспортної галузі, галузі АПК та торгівлі.

Так, транспортні компанії забезпечили до зведеного бюджету 3,8 млрд грн податкових платежів, що на 1,6 млрд грн більше за аналогічний період торік.

У свою чергу підприємства галузі АПК за п’ять місяців 2024 року спрямували до скарбниць усіх рівнів 1,3 млрд грн, що на 302 млн гривень більше ніж за відповідний період у 2023 році.

Підприємства переробної промисловості сплатили до зведеного бюджету 2 млрд 32 млн грн, що перевищує показник січня – травня 2023 року на 96 млн гривень.

Разом з тим представники оптової й роздрібної торгівлі до скарбниць усіх рівнів забезпечили понад 610 млн гривень.