Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПС відбулося чергове засідання робочої групи щодо розробки моделі стратегічного управління людськими ресурсами на основі компетенцій відповідно до стандартів ЄС

, опубліковано 24 червня 2024 о 10:39

14 червня 2024 року відбулося чергове засідання членів робочої групи з питань розробки моделі управління людськими ресурсами на основі компетенцій з представниками структурних підрозділів апарату ДПС та експертом PAR/HR EU4PFM Оленою Пилипенко.

Метою даної зустрічі було обговорення проєкту Моделі стратегічного управління людськими ресурсами на основі компетенцій Державної податкової служби України (HRM ДПС), яка була розроблена за участю міжнародних експертів проєкту EU4PFM для удосконалення кадрової політики ДПС, створення кваліфікованої, ефективної, злагодженої та мотивованої команди працівників, що поділяють і підтримують цінності ДПС.

Разом з тим, на зустрічі члени робочої обговорили питання, що виникли при опрацюванні Моделі операційних компетенцій та домовились про його доопрацювання з урахуванням наданих пропозицій.

В умовах сьогодення впровадження європейських стандартів, сучасних інформаційних та управлінських технологій потребує якісного розвитку системи управління людськими ресурсами. Метою HRM ДПС є посилення кадрового потенціалу, шляхом впровадження сучасних методів управління людськими ресурсами, зокрема на основі компетенцій, що дасть змогу забезпечити більш якісний відбір персоналу та побудувати більш результативну систему навчання, розвитку та оцінки персоналу.