Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Державній податковій службі України проведено засідання робочої групи з питань реалізації HR-стратегії ДПС

, опубліковано 04 вересня 2020 о 15:19

03 вересня, у Державній податковій службі України у режимі відеоконференцзв’язку проведено засідання робочої групи з координації та організації роботи з питань розробки Плану заходів щодо реалізації Програми управління людськими ресурсами Державної податкової служби України на 2020–2023 роки (далі – робоча група). До складу робочої групи увійшли співробітники апарату ДПС, представники підрозділів кадрового забезпечення та розвитку персоналу територіальних органів ДПС, а також національні експерти проектного офісу реформ EU4PFM з питань управління персоналом.

Метою проведення заходу є розробка Плану заходів щодо реалізації HR-стратегії ДПС, розробленої та затвердженої для проведення цілісної та систематичної реформи у сфері управління персоналом Державної податкової служби України.

У ході наради експертами проектного офісу реформEU4PFM з питань управління персоналом представлено проєкт форми Плану заходів щодо реалізації HR-стратегії, запропоновано формат взаємодії між членами робочої групи та відповідальність за виконання Плану заходів.

Крім того, під час засідання учасниками обговорено питання щодо пріоритетності, порядку впровадження та реалізації цілей HR-стратегії, очікуваного результату від реалізації HR-стратегії, а також визначено координаторів (відповідно до цілей HR-стратегії ДПС) робочої групи.