Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підрозділ кадрового забезпечення та розвитку персоналу ГУ ДПС у м. Києві – переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом»

, опубліковано 23 грудня 2020 о 12:21

17 грудня Національним агентством України з питань державної служби проведено урочистий захід – нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом» (далі – Конкурс»). У Конкурсі приймали участь представники служб управління персоналом державних органів із усієї України.

Нам приємно повідомити, що серед переможців Конкурсу – управління кадрового забезпечення та розвитку персоналом Головного управління ДПС у м. Києві, представники якого продемонстрували найкращі практики підтримки залученості персоналом, ефективної організації дистанційної роботи та впровадження наставництва в ГУ ДПС м. Києва.

Колектив Державної податкової служби України вітає колег з ГУ ДПС у м. Києві із перемогою! Бажаємо успіхів та натхнення, невичерпної енергії, нових звершень у роботі, та найголовніше – заслуженої шани та вдячності!

Вищесказане підтверджує місію HR-стратегії ДПС, яка ілюструє впевненість, що діяльність підрозділів кадрового забезпечення та розвитку персоналу органів ДПС полягає в утворенні команди професіоналів, які об’єднані спільним ціннісним ставленням до людського потенціалу, його розвитку, кар’єрного зростання,відповідальності та доброчесності.