Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Державній податковій службі України розроблено Концепцію розвитку корпоративної культури ДПС

, опубліковано 12 квітня 2021 о 17:43

Департаментом кадрового забезпечення та розвитку персоналу за підтримки міжнародних експертів Програми з підтримки управління державними фінансами в Україні (EU4PFM) в рамках реалізації HR - стратегії для проведення цілісної та систематичної реформи у сфері управління персоналом розроблено Концепцію розвитку корпоративної культури ДПС (далі - Концепція).

Концепція розроблена з урахуванням положень Конституції України, Податкового кодексу України, Закону України «Про державну службу» та інших нормативно-правових актів, що регламентують роботу Державної податкової служби та її територіальних органів у форматі єдиної юридичної особи.

Головною метою Концепції є визначення цінностей корпоративної культури та їх формування шляхом проведення опитування працівників органів ДПС.

Впровадження та дотримання цінностей корпоративної культури дозволить зробити її ефективним інструментом управління персоналом, забезпечить цілісність організації, створить сприятливі умови для управління організацією та сприятиме стабільному розвитку корпоративної культури.