Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Державній податковій службі України завершено щорічне опитування з визначення рівня залученості

, опубліковано 09 квітня 2021 о 15:51

З метою визначення рівня емоційної залученості, задоволеності умовами державної служби, потреб у професійному розвитку персоналу в органах ДПС, у Державній податковій службі України проведено щорічне опитування посадових осіб апарату ДПС та її територіальних органів, до якого долучилися понад 15 тис. працівників.

На даний час міжнародними експертами Програми підтримки управління державними фінансами в Україні (EU4PFM) проводиться аналіз результатів опитування, на підставі яких буде проаналізовано визначені пріоритетні напрями дій, які передбачені Планом заходів щодо реалізації Програми управління людськими ресурсами Державної податкової служби України на 2020 - 2023 роки та впроваджуються в органах ДПС. Результати опитування нададуть змогу виявити досягнення процесу впровадження Програми управління людськими ресурсами Державної податкової служби України на 2020 - 2023 роки (HR-стратегії) та визначити нові актуальні потреби та напрями розвитку системи управління персоналом. 

Дякуємо кожному співробітнику, який долучився до опитування, за надання зворотного зв’язку щодо позитивних та негативних аспектів роботи та можливість вплинути на реальні зміни у ДПС!