Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПС проведено навчання на тему: «Презентація HRMIS для ДПС»

, опубліковано 12 липня 2021 о 09:07

Відповідно до плану Стратегії реформування державного управління України на період до 2021 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 року № 474-р «Деякі питання реформування державного управління в Україні» та наказу ДПС від 27 листопада 2019 року № 184 «Про організацію роботи із виконання Плану заходів з реалізації Стратегії реформування державного управління України на період до 2021 року» одним з пріоритетів реформи державної служби є створення інтегрованої інформаційної системи управління людськими ресурсами та нарахування заробітної плати на державній службі (HRMIS).

У зв’язку із впровадженням в ДПС HRMIS, 08 липня 2021 року Департаментом кадрового забезпечення та розвитку персоналу для представників служб кадрового забезпечення та розвитку персоналу, інфраструктури та бухгалтерського обліку, електронних сервісів, охорони державної таємниці, технічного та криптографічного захисту інформації апарату та територіальних органів ДПС організовано проведення з представниками Генерального департаменту з питань цифровізації у сфері державної служби  Національного агентства України з питань державної служби навчання на тему: «Презентація HRMIS для ДПС», в якому взяли участь 240 працівників апарату та територіальних органів Державної податкової служби України.

Учасниками зустрічі зроблено акцент на основні нормативно-правові акти, які регулюють діяльність системи, її основні складові, рівень безпеки та захищеності інформації та головні переваги для учасників проекту. Крім того, було розглянуто питання перспектив впровадження HRMIS в Державній податковій службі України, у зв’язку із чим виникає необхідність розробки механізму міграції даних для 24867 працівників.

Впровадження такої потужної системи, яка забезпечить операційну обробку та аналіз інформації є неможливим без проведення таких зустрічей. Тому дані заходи щодо навчання та обміну досвідом будуть проходити і надалі.