Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міндоходів від 01.07.14 № 365 "Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації про сплату збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі іноземної валюти "

опубліковано 02 липня 2014 о 11:41

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

 

01.07.2014                                                                                      №365

 

Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації про сплату збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з операцій

купівлі іноземної валюти

 

Керуючись статтею 52 Податкового кодексу України, з метою забезпечення однакового підходу до практичного застосування норм податкового законодавства,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Узагальнюючу податкову консультацію про сплату збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі іноземної валюти (додається).

2. Інформаційно-комунікаційному департаменту (Косарчук В.П.) забезпечити оприлюднення наказу на офіційному веб-порталі Міндоходів.

3. Начальникам головних управлінь Міндоходів в областях, місті Києві, Міжрегіонального головного управління Міндоходів – Центрального офісу з обслуговування великих платників довести цей наказ до відома підпорядкованих державних податкових інспекцій.

4. Координаційно-моніторинговому департаменту (Притула Є.М.) забезпечити внесення змін до Репозиторія звітної і статистичної інформації Міністерства доходів і зборів України, затвердженого наказом Міндоходів від 06.09.2013 № 448.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Перший заступник Міністра 

І.О. Білоус