Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників спрощеної системи оподаткування!

, опубліковано 30 травня 2012 о 18:00

Заміна Свідоцтв з 2012 року здійснюється у зручний для платників час.

Звертаємо увагу, що згідно з підпунктом "а" пункту 5 розділу II "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України від 4 листопада 2011 № 4014-VI "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності" (далі - Закон № 4014) видані Свідоцтва про сплату єдиного податку на 2011 рік є дійсними до отримання Свідоцтва платника єдиного податку нового зразка, передбаченого цим Законом, але не пізніше ніж до 1 червня 2012 року.

Для платників єдиного податку забезпечено безперебійну видачу Свідоцтв нового зразка та створено сприятливі умови щодо якісного обслуговування платників податків.

Органами ДПС організовано роботу підрозділів оподаткування фізичних осіб в робочий час, при цьому не допускаючи встановлення обмежень окремих днів або годин для заміни Свідоцтв.

Також, звертаємо увагу, що Свідоцтво видається безстроково, виключно суб'єкту господарювання або уповноваженій ним особі та не може передаватися для провадження господарської діяльності іншим особам.

Заміна Свідоцтв здійснюється на підставі податних заяв про застосування спрощеної системи оподаткування з 2012 р., які подавались платникам терміном до 25 січня 2012 р. включно, вимога інших документів при заміні Свідоцтв нового зразка Податковим кодексом України не передбачено.