Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міністерства фінанасів України від 14.01.13 №12 "Про затвердження Порядку ведення реєстру, форм реєстраційної заяви, заяви про анулювання реєстрації та свідоцтва про реєстрацію суб’єктів індустрії програмної продукції, які застосовують особливості оподаткування" (втратив чинність згідно з наказом Міністерства фінансів України від 13.06.2017 №569)

опубліковано 13 лютого 2013 о 14:47

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

14.01. 2013                               № 12

Київ

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 31 січня 2013 року за № 199/22731

 

Про затвердження Порядку ведення реєстру, форм реєстраційної заяви, заяви про анулювання реєстрації та свідоцтва про реєстрацію суб’єктів індустрії програмної продукції, які застосовують особливості оподаткування

 

З метою забезпечення реалізації вимог Закону України від 05 липня 2012 року № 5091-VI „Про внесення змін до розділу XX „Перехідні положення” Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування суб'єктів індустрії програмної продукції”

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок ведення реєстру суб’єктів індустрії програмної продукції, які застосовують особливості оподаткування, що додається.

2. Затвердити такі, що додаються:

форму реєстраційної заяви суб’єкта індустрії програмної продукції як суб’єкта, який застосовує особливості оподаткування;

форму свідоцтва про реєстрацію суб’єкта індустрії програмної продукції як суб’єкта, який застосовує особливості оподаткування;

форму заяви про анулювання реєстрації суб’єкта індустрії програмної продукції як суб’єкта, який застосовує особливості оподаткування.

3. Рекомендувати суб’єктам індустрії програмної продукції, які подали до набрання чинності цим наказом реєстраційні заяви для отримання Свідоцтва про реєстрацію суб’єкта індустрії програмної продукції як суб’єкта, який застосовує особливості оподаткування, подати такі заяви за затвердженою цим наказом формою. 

4. Департаменту податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України (Чмерук М. О.), Департаменту оподаткування юридичних осіб Державної податкової служби України (Павелко Л. Г.) в установленому порядку забезпечити:

подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;

оприлюднення цього наказу.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра фінансів України Мярковського А. І. та заступника Голови Державної податкової служби України Ігнатова А. П.

 

Міністр                                                                       Ю. Колобов

 

 

Додаткові матеріали