Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДФС України від 17.01.15 №13 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу"

опубліковано 03 лютого 2015 о 12:19

ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА  УКРАЇНИ

Н А К А З

Київ

«17» січня 2015 р.                                     №13

Про затвердження Методичних рекомендацій щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу

Відповідно до  підрозділу 92 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України, з метою забезпечення належної організації роботи підрозділів Державної фіскальної служби України щодо застосування податкового компромісу

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Методичні рекомендації щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу (далі - Методичні рекомендації) (додаються).

2. Керівникам структурних підрозділів ДФС України, головних управлінь ДФС в областях, м. Києві та Міжрегіонального головного управління  ДФС - Центрального офісу з обслуговування великих платників забезпечити:

2.1. однаковий підхід, зазначений у Методичних рекомендаціях, при здійсненні заходів адміністрування під час застосування податкового компромісу;

2.2. проведення роботи із платниками податків щодо дотримання вимог Податкового кодексу України під час застосування податкового компромісу.

3. Департаменту оподаткування юридичних осіб (Лапшин Ю.В.) спільно з Департаментами доходів і зборів з фізичних осіб (Ревчук О.Р.), податкового та митного аудиту (Рубан Н.І.), правової роботи (Міняйло С.О.), та Координаційно - моніторинговому департаменту (Мокляк М.В.) у десятиденний термін надати до Департаменту розвитку ІТ заявку на внесення змін до АІС «Податковий блок» з метою забезпечення реалізації цих Методичних рекомендацій.

4. Департаменту розвитку ІТ (Дзюбатий А.Б.) внести зміни до ІС «Податковий блок» підсистеми у терміни, визначені в узгодженій заявці.

5. Координаційно-моніторинговому департаменту (Мокляк М.В.) забезпечити внесення наказу до Репозиторія звітної і статистичної інформації Державної фіскальної служби України, відповідно до наказу ДФС України  від 07.10.2014 №168.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова                                                                                                    І.О.  Білоус