Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДПС України від 30.11.12 № 1089 "Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації про забезпечення правомірного декларування максимальних роздрібних цін на підакцизні товари (продукцію) та дотримання суб’єктами господарювання норм Податкового кодексу України"

опубліковано 03 грудня 2012 о 09:46

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

30.11.12                                        №1089

Про затвердження Узагальнюючої податкової  консультації про забезпечення правомірного  декларування максимальних роздрібних цін на підакцизні товари (продукцію) та дотримання суб’єктами господарювання норм Податкового кодексу України

 

Керуючись статтею 52 Податкового кодексу України, з метою забезпечення однакового підходу до практичного застосування норм податкового законодавства

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Узагальнюючу податкову консультацію про забезпечення правомірного декларування максимальних роздрібних цін на підакцизні товари (продукцію) та дотримання суб’єктами господарювання норм Податкового кодексу України (додається).

2. Департаменту взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю (Семченко О.В.) забезпечити оприлюднення наказу на веб-порталі ДПС України та у засобах масової інформації.

3. Головам державних податкових служб в АР Крим, областях, містах Києві, Севастополі та Окружної державної податкової служби - Центрального офісу з обслуговування великих платників податків ДПС довести наказ до відома підпорядкованих органів ДПС.

4. Контроль  за  виконанням  наказу  покласти  на  заступника  Голови Ігнатова А.П.

 

Голова                                                                                                   О.В. Клименко