Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДПС України від 21.12.12 № 1158 "Про внесення змін до узагальнюючих податкових консультацій з питань оподаткування податком на прибуток"

опубліковано 12 лютого 2013 о 09:59

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 21.12.12  N 1158

 

Про внесення змін до узагальнюючих податкових консультацій з питань оподаткування податком на прибуток

 

З метою забезпечення однакового підходу до практичного застосування норм податкового законодавства, керуючись статтею 52 Податкового кодексу України, наказую:

1. Затвердити Зміни до Узагальнюючої податкової консультації щодо врахування від'ємного значення об'єкта оподаткування з податку на прибуток, затвердженої наказом ДПС України від 05.07.2012 N 575 (додаються).

2. Затвердити Зміни до Узагальнюючої податкової консультації щодо визначення курсових різниць від перерахунку операцій у іноземній валюті, заборгованості та іноземної валюти, затвердженої наказом ДПС України від 05.07.2012 N 574 (додаються).

3. Департаменту взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю (Семченко О. В.) забезпечити оприлюднення наказу на веб-порталі ДПС України та у засобах масової інформації.

4. Головам державних податкових служб в Автономній Республіці Крим, областях, округах, містах Києві та Севастополі, Окружної ДПС - Центрального офісу з обслуговування великих платників податків ДПС довести цей наказ до відома підпорядкованих державних податкових інспекцій.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Ігнатова А. П.

 

Голова                                                                             О. В. Клименко