Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДФС України від 26.12.14 № 400 "Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо окремих питань відображення в податковому обліку з податку на прибуток підприємств операцій з цінними паперами"

опубліковано 30 грудня 2014 о 12:39

ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 26.12.2014                                                           №400

Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо окремих питань відображення в податковому обліку з податку на прибуток підприємств операцій з цінними паперами


Враховуючи численні звернення платників податків та контролюючих органів, керуючись статтею 52 Податкового кодексу України, з метою забезпечення однакового підходу до практичного застосування норм податкового законодавства,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Узагальнюючу податкову консультацію щодо окремих питань відображення в податковому обліку з податку на прибуток підприємств операцій з цінними паперами (далі – Узагальнююча консультація) (додається).

2. Департаменту комунікацій забезпечити оприлюднення наказу на офіційному веб-порталі ДФС.

3. Податкові консультації щодо оподаткування операцій з цінними паперами застосовувати у частині, що не суперечить Узагальнюючій консультації.

4. Координаційно-моніторинговому департаменту (Мокляк М.В.) забезпечити внесення змін до Репозиторія звітної і статистичної інформації Державної фіскальної служби України відповідно до наказу ДФС від 07.10.2014 №168.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Голова 

І.О. Білоус