Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Повторне сповіщення MessageRefId (NDM). Чому моя організація отримала таке повідомлення? Що мені потрібно зробити в результаті цього сповіщення?

опубліковано 31 серпня 2021 о 12:00

Відповідь.

Поле схеми MessageRefId у поданому файлі дублює інший поданий вами файл. Це поле має бути унікальним ідентифікаційним номером для файлу звіту та обов’язково мати рядок щонайменше із одним літеро-цифровим символом.

Виправте файл, включивши унікальний, дійсний літеро-цифровий рядок символів у поле MessageRefId (див. Посібник користувача FATCA XML, Публікація IRS 5124 за лінком: https://www.irs.gov/pub/irs-pdf/p5124.pdf, яка доступна на схемі XML FATCA), що не складається з усіх пробілів і не перевищує 200 символів у довжину. Використовуйте цей файл, щоб повторно зробити передачу звіту та завантажити її в IDES, дотримуючись усіх процедур (див. Посібник користувача IDES, доступний на домашній сторінці IRS IDES) для підготовки передачі та завантаження. СВД США направить Вам інше сповіщення через IDES, як тільки ваш файл буде завантажено та оброблено далі.

Також зазначаємо, що сьогодні останній день приймання звітності FATCA.