Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДПС від 27.10.2021 № 906 "Про затвердження Переліку працівників Інформаційно-довідкового департаменту ДПС, підрозділів податкового адміністрування фізичних осіб головних управлінь ДПС в областях, м. Києві та державних податкових інспекцій, відповідальних за надання консультацій з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування"

опубліковано 10 листопада 2021 о 09:07

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ


27.10.2021                                      № 906

Про затвердження Переліку працівників Інформаційно-довідкового департаменту ДПС, підрозділів податкового адміністрування фізичних осіб головних управлінь ДПС в областях, м. Києві та державних податкових інспекцій, відповідальних за надання консультацій з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування

На виконання підпункту 3.2 пункту 3 наказу ДПС від 01.10.2021 № 850 «Про організацію додаткових заходів з питань інформування щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування» та з метою інформування громадян про запроваджений механізм одноразового (спеціального) добровільного декларування і покращення якості надання інформаційно-довідкових послуг з цього питання

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Перелік працівників Інформаційно-довідкового департаменту ДПС, підрозділів податкового адміністрування фізичних осіб головних управлінь ДПС в областях, м. Києві та державних податкових інспекцій, відповідальних за надання консультацій з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – Перелік), що додається.

2. Директору Інформаційно-довідкового департаменту ДПС, керівникам головних управлінь ДПС в областях, м. Києві та державних податкових інспекцій забезпечити ознайомлення підлеглих працівників з Переліком.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

В. о. Голови                                                                           Євген ОЛЕЙНІКОВ