Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проєкт наказу Міністерства фінансів України "Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з рентної плати"

, опубліковано 29 грудня 2021 о 16:45

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з рентної плати»

 

На офіційному вебпорталі Державної податкової служби України  (www.tax.gov.ua) в підрозділі «Діяльність / Регуляторна політика / Проекти регуляторних актів / 2021 рік» розміщено проєкт наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з рентної плати».

Розробником проєкту регуляторного акту є Державна податкова служба України.

Проєкт наказу розроблено з метою приведення у відповідність до Закону України від 30.11.2021 № 1914-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень», а також Указу Президента України від 29.04.2021 № 180 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади».

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати його оприлюднення на адресу: Державна податкова служба України, Департамент податкового адміністрування, Львівська площа, 8, м. Київ, 04053, електронну адресу – d.tuganova@tax.gov.ua, до Державної регуляторної служби України на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.