Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ветерани ДПС активно підтримують ЗСУ

опубліковано 13 березня 2024 о 11:18

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну ветерани-податківці місцевого осередку м. Києва активно включились для підтримки ЗСУ.

Так, з рахунку місцевого осередку м. Києва перераховано понад 10 тис. грн на підтримку Збройних Сил України.

Разом з тим великий внесок у підтримку ЗСУ ветеранів, які перераховують гроші і передаючи на фронт теплі речі, ковдри, генератори, медикаменти тощо.

Активна громадянська позиція ветеранів втілюється в організації та безпосередній участі в патріотичних акціях, моральній та матеріальній підтримці поранених героїв-захисників.

Так, Ірина Войналович протягом минулого року тричі була донором крові, вона та її колектив опікуються 35 діточками-сиротами з Торецька, винищеного Бахмута та тимчасово окупованої частини Запоріжжя, яких російський агресор позбавив найдорожчого – батьків. 

Серед активних донаторів ЗСУ Оксана Оксаніч, яка на постійній основі донатить через благодійні фонди: ARMY OF DPONES UNITED 24; «Повернись живим» БО; БО Благодійний фонд Сергія Притули; підтримка Збройних Сил України (НБУ); збори волонтера Сергія Стерненка; фонд «Птахи Мадяра»; Благодійний фонд «Промінь Поваги»; збори волонтерки Тетяни Костіної.

Галина Пацановська та інші ветерани-податківці співпрацюють з фондом «Конотопські відьми», плетуть шкарпетки та відправляють їх у шпиталі міст Рівне та Вінниця.