Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Допомога ветеранів ДПС місцевого осередку Черкаської області військовим та дітям-сиротам

, опубліковано 20 березня 2024 о 12:28

Члени місцевого осередку Черкаської області, який очолює Галина Соколовська, беруть активну участь у допомозі Збройним Силам України, долучаючись до волонтерських громадських організацій, які безпосередньо співпрацюють з військовими бригадами на нульових позиціях.

Під керівництвом члена осередку Раїси Нескороженої ветерани – пенсіонери плетуть маскувальні сітки, шиють теплі ковдри, виготовляють баночні свічки, за що отримують подяки від воїнів через волонтерів.

Член місцевого осередку Олександр Соколовський на постійній основі займається постачанням для двох бригад на «нулі» продуктів харчування, медпрепаратів (турнікети, ліки, медобладнання).

Осередок долучився і до допомоги внутрішньо переміщеним особам, опікуючись дитячим будинком для дітей-переселенців у Черкасах. Дитячий будинок, де проживають 12 дітей, з яких 10 – хворі сироти, потребував значної допомоги: від приміщення та оплати комунальних послуг до одягу  та продуктів харчування. Олександр Соколовський разом з іншими членами осередку взяли під опіку дитячий будинок та постійно надають допомогу і підтримку дітям.

Крім того, члени місцевого осередку разом з профспілковою організацією у 2023 році надавали допомогу деокупованому Херсону і області.