Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ПРОТОКОЛ №6 засідання Правління Громадської ради при Державній фіскальній службі України

опубліковано 16 березня 2015 о 12:00

Дата та час проведення: 11 березня 2015 року, 10 год. 00 хв.

Місце проведення: м. Київ, Киянівський пров., 2, кімн. 402

Присутні:

Члени Правління:

Олексієнко Д.В., Косарчук В.П., Платонов О.І. (із правом голосу за Лінніка В.П.), Андрєєв О.Л., Кучинський Ю.Ф., Проніна В.І., Чорний В.І., Юровський Д.Б.

інші особи:

Благодир О.С., Саргсян І.Л., Сенюков К.О., Скринник А.П., Трусов С.І., Філько Н.Б., Яворська Ю.В. (за довіреністю від Лукяненко А.В.), Положенцева Є.А. (за довіреністю від Пазини Р.О.), Супрун П.П. (за довіреністю від Постельнікова В.М.), Донцова Л.І., Романюта А.Ф.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1. Затвердження Порядку денного чергового засідання Громадської ради при ДФС України.

2. Щодо Регламенту Громадської ради при ДФС України.

3. Щодо експертів Громадської ради при ДФС України.

4. Щодо присутності членів Громадської ради при ДФС України на засіданнях.

5. Різне.

Кворум є.

З питання 1 Порядку денного

СЛУХАЛИ:

Олексієнка Д.В., який зазначив, що відповідно до плану роботи Громадської ради при ДФС України на 2015 рік, на 19.03.2015 заплановано проведення чергового засідання Громадської ради. Запропонував на черговому засіданні Громадської ради заслухати звіт про роботу Громадської ради, зокрема, стосовно роботи комітетів та надав слово представникам комітетів і  присутнім висловити пропозиції до порядку денного засідання Громадської ради.

ВИСТУПИЛИ:

Платонов О.І., Чорний В.І., Проніна В.І., інші.

ВИРІШИЛИ:

1. Чергове засідання Громадської ради при ДФС України буде проведено 19.03.2015 об 11 год. 00 хв.

2. Затвердити такий Порядок денний чергового засідання ГР:

  1. Звіт голови Громадської ради при ДФС України щодо діяльності Громадської ради при ДФС України (співдоповідачі голови комітетів).

  2. Розгляд та схвалення звернення на ім’я Президента України Порошенка П.О. щодо проекту Закону про ліцензування певних видів господарської діяльності (№ 0934), який 02.03.2015 прийнято у другому читанні та в цілому.

  3. Розгляд та схвалення Регламенту Громадської ради при ДФС України.

  4. Розгляд питання припинення членства в Громадській раді членів Громадської ради при ДФС України, які систематично (більше ніж два рази) не брали участь у засіданнях.

  5. Залучення до діяльності Громадської ради при ДФС України та її робочих органів у якості експертів нових представників інститутів громадянського суспільства.

  6.  Різне.

3. Запропоноване членом Правління Громадської ради при ДФС України Чорним В.І. проблемне питання по ТОВ «Метпромсервіс» за пропозицією Платонова О.І. розглянути на засіданні Комітету з питань митної справи, яке відбудеться 18.03.2015.

 

 

З питання 2 Порядку денного

СЛУХАЛИ:

Платонова О.І., який зазначив, що до 13.03.2015 члени Громадської ради при ДФС України надають пропозиції до проекту Регламенту Громадської ради при ДФС України.

ВИРІШИЛИ:

Інформацію взяти до відома.

 

З питання 3 Порядку денного

СЛУХАЛИ:

Олексієнка Д.В., який повідомив, що на попередніх засіданнях Громадської ради при ДФС України були залучені у якості експертів 9 представників інститутів громадянського суспільства. Запропонував у комітетах відпрацювати питання оформлення нових експертів та підготувати документи для прийняття відповідного рішення на засіданні Громадської ради при ДФС України.

ВИРІШИЛИ:

Комітетам підготувати інформацію голові Громадської ради при ДФС України на засідання Громадської ради стосовно кандидатур представників інститутів громадянського суспільства, яких необхідно залучити у якості експертів до діяльності Громадської ради при ДФС України.

З питання 4 Порядку денного

СЛУХАЛИ:

Олексієнка Д.В.

ВИРІШИЛИ:

Секретарю Громадської ради надати голові Громадської ради інформацію щодо відсутності на засіданнях членів Громадської ради (у вигляді таблиці з позначенням довіреностей) та надіслати її членам Громадської ради для розгляду.

З питання 5 Порядку денного

СЛУХАЛИ:

 

Трусова С.І. стосовно пункту 1.3. Плану роботи Комітету з питань митної справи на 2015 рік „Створення телефонної „гарячої лінії” із залученням представників департаментів з митних питань з метою оперативного реагування на проблемні питання у сфері митної справи”.

ВИРІШИЛИ:

Підготувати лист-звернення на в.о. Голови Державної фіскальної служби України Мокляка М.В. з пропозицією щодо проведення раз у місяць відкритої телефонної гарячої лінії за участі представників ДФС України та громадськості.

 

СЛУХАЛИ:

 

Скринника А.П. щодо роботи Ради з кадрових питань та люстраційного підкомітету Громадської ради при ДФС України.

ВИРІШИЛИ:

Інформацію взяти до відома.

 

СЛУХАЛИ:

Олексієнка Д.В. щодо кворуму на позачерговому засіданні Громадської ради при ДФС України, тексту листа-звернення на Прем’єр-міністра України Яценюка А.П., коментарів у ЗМІ.

ВИСТУПИЛИ:

Юровський Д.Б., Чорний В.І., Благодир О.С., Саргсян І.Л., Кучинський Ю.Ф. Андрєєв О.Л., Платонов О.І., Трусов С.І. інші.

ВИРІШИЛИ:

Інформацію взяти до відома.

  

 

Голова                                                                                           Д.В. Олексієнко

 

Секретар                                                                                      В.П. Косарчук