Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Повідомлення про спосіб формування складу Громадської ради при Державній податковій службі України та її кількісний склад

опубліковано 10 січня 2022 о 09:26

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), враховуючи наказ ДПС від 23.11.2021 № 973 (https://tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/gromadska-rada/initsiativna-grupa/normativno-pravova-baza/76672.html), яким утворено Ініціативну групу з формування складу Громадської ради при Державній податковій службі України, та рішення зазначеної Ініціативної групи, повідомляємо про спосіб формування складу громадської ради та її кількісний склад.

1. Кількісний склад Громадської ради при ДПС – 35 осіб.

2. Формування складу Громадської ради при ДПС відбудеться під час Установчих зборів шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких були внесені інститутами громадянського суспільства.

Орієнтовна дата та час проведення Установчих зборів: 24 лютого 2022 року початок об 11 год. 00 хв. (початок реєстрації з 10 год. 00 хв.).

Орієнтовне місце проведення Установчих зборів: Львівська пл., 8.

Вимоги до інститутів громадянського суспільства та кандидатів, яких вони делегують до складу громадської ради, а також перелік документів, які необхідно подати кандидатам разом із заявою для участі в Установчих зборах, додаються.

Заяви інституту громадянського суспільства та делегованого ним представника подаються у паперовому або електронному вигляді, інші документи надсилаються в електронному вигляді (рекомендовано надати документи у паперовому та електронному вигляді).

Документи необхідно подати до 24 січня 2022 року (включно).

На паперових носіях документи необхідно надсилати засобами поштового зв’язку або подавати через скриньку для кореспонденції ДПС за адресою: Львівська пл., 8, м. Київ, 04053, Державна податкова служба України, Ініціативній групі з формування складу Громадської ради при Державній податковій службі України.

В електронному вигляді документи (у форматі PDF, кожен додаток окремим файлом) необхідно надсилати на електронну адресу: GR@tax.gov.ua.

Відповідальні особи за прийом документів:

Лариса Донцова, заступник начальника управління – начальник відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної політики Організаційно-розпорядчого департаменту (044) 247-81-10, GR@tax.gov.ua);

Анастасія Романюта, головний державний інспектор відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної політики Організаційно-розпорядчого департаменту (044) 284-18-41, GR@tax.gov.ua)

Для отримання довідкової інформації звертайтеся за телефонами: (044) 284-18-41, (044) 247-81-10. 

* Звертаємо увагу, що прийом документів завершується за тридцять календарних днів до дати проведення установчих зборів.