Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дохідна частина бюджету є цілком реалістичною. ДПС готова виконати завдання з наповнення бюджету, – Сергій Верланов про проєкт бюджету-2020

, опубліковано 06 листопада 2019 о 14:41

Кабінет міністрів України представив доопрацьований до другого читання проєкт Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік». Порівняно з редакцією законопроєкту, поданою до першого читання, доходи державного бюджету (без трансфертів) на 2020 рік запропоновано збільшити на 14,18 млрд грн, у тому числі по загальному фонду на 11,9 млрд грн та по спеціальному фонду на 2,3 млрд грн. Дефіцит становитиме 2,09% ВВП. Видатки доопрацьованого проєкту бюджету збільшено до 1 180,1 млрд грн. 

Документ є збалансованим і направленим на вирішення нагальних питань та на виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України. «Дохідна частина бюджету є цілком реалістичною. Державна податкова служба готова виконати завдання з наповнення бюджету. Для цього будемо підсилювати аналітичну роботу, та приділятимемо посилену увагу роботі з ризиковими платниками податків», - прокоментував проєкт Державного бюджету на наступний рік очільник ДПС Сергій Верланов.