Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Києві викрито незаконну діяльність з реалізації тютюнових виробів

, опубліковано 19 березня 2021 о 14:48

Працівниками управління контролю за розрахунковими операціями столичної податкової під час здійснення заходів контролю в межах наданих владних повноважень напрацьовано інформацію про здійснення незаконної діяльності з реалізації тютюнових виробів.

У ході спільних заходів з працівниками Головного управління ДФС у м. Києві було встановлено групу осіб, яка здійснювала придбання та зберігання контрафактних тютюнових виробів з метою збуту.

За вказаним фактом до ЄРДР внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за ч. 2 та ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Крім того, було встановлено місце зберігання та реалізації контрафактних тютюнових виробів на одному із відомих столичних ринків.

За участі працівників оперативних підрозділів Головного управління ДФС у м. Києві та у присутності (як експертів) працівників управління контролю за розрахунковими операціями Головного управління ДПС у м. Києві проведено обшуки та з незаконного обігу вилучено тютюнові вироби без марок акцизного податку встановленого зразка в кількості 22 684 пачки орієнтовною вартістю 0,7 млн грн, а також грошові кошти на загальну суму 250 тис. доларів США.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»